torstai 3. toukokuuta 2012

Ihana toukokuu!

Ihanaa, kun vihdoinkin on toukokuu! Se tietää aina sitä, että kesään ei oo enää niin hirveän pitkä matka! ;) Tosin toisin vois luulla, kun kuuntelee ennustuksia tulevasta lumisateesta, tuskin maltan odottaa -.- !

Mulla olis taas ihan hirrrrveän iso läjä kuvia tänne laitettavaks, mutta minkäs teet, ettei oo aikaa!
Saas nähdä, miten mulle käy näitten kuvien kanssa, voi olla että joutuu jättämään toiseen postaukseen osan..

Oonkohan ainut, kellä kuivaa kädet talviaikaan aivan sairaalloisesti..
Tulipa käytettyä mun lahjakortti koruliikkeeseen, ja selvillä kyllä olikin sinne mennessä, että minkä korun ostan.. Tällä kertaa mukan lähti keskarissa oleva sormus, Kalevalan (of course) Euran sydän -sormus. Jostain syystä tosin kalevalakorun nettisivuilla toi on pelkän 'Sydänsormuksen' nimellä, mutta kyllä tossa Kalevalan esitteessä se on ihan Euran sydän..

Jotkut kyselee multa aika-ajoin, että miten mä jaksan pitää näin paljon sormuksia.. En mä tiedä mitä jaksamista siinä on, jos molemmissa käsissä sattuu olemaan sormuksia useammassakin sormessa? Jotkut tykkää pitää koruja, jotkut ei.. Ja itteni luokittelen ehdottomasti ensimmäisiin! :) Mutta onhan sekin totta, että esim. viikonloppuna ihan lökövaatteissa on kiva olla myös ilman koruja, ihan rennosti vaan. :D

Äitin synttäreitä kahvitellessa mun pienet serkkuset innostui mun ilokseni oikein kunnolla kuvattavaksi, mutta psssst, Anni voit sanoa sitten jos et halua lasten kuvia tänne nettiin! :)Voi KIITOS blogger näistä kuvanlaaduista, melkein onkin yhtä hyvälaatuisia kun mitä ne oikeasti on!!

Sitten taitaskin olla eläinaiheiset kuvat vuorossa.. Btw tähän väliin, oon huomannu että oon alkanu kantamaan kameraa mukana lähes aina! Eikä ollenkaan huono juttu, tuleepa kuvattua jännittäviä ja vähemmän jännittäviä asioita ja tilanteita! Tänään kameran akku oli latauksessa, enkä siis voinut roikottaa sitä kameraa mukana, niin huomasin piitkästä aikaa että aloin sitten automaattisesti kuvaamaan kännykällä kun jtn kuvattavaa tuli. Ei sillä kännykällä kyllä laadukkaita kuvia oteta, mutta näkeepä ainaki olellisen. Oon oikeestaan innoissani, että mun sisäinen valokuvaaja alkaa taas heräillä näin keväällä! ;)

Moe mie oon Minni ;)
Käsipäivää
Kuuno.
Mimosa.
Johan oli kissoja taasen.. Ois myös hurmaavia kuvia pikkukisuista, mutta ne jääköön odottamaan vuoroaan seuraavaan postaukseen! Ja ei, näistä kissoista yksikään ei ole meidän, meillä asustaa vain yksi katteni (ainakin toistaiseksi.. ;) ) ylimielinen neiti Tikke!

Mutta enhän mä suinkaan vielä aijo lopettaa.. Vapun tienoilla oltiin puutöissä, ja johan oli kivaa pitkästä aikaa tehä puuhommia.No, kaatuuko se?
Tästä vois luulla, että mä oon vaan katellut ja ollut kameran takana.. Mutta ei se ihan niin oo, tein töitä siinä missä muutkin. Olihan kaadettavana sentään moooonta puuta koko pihasta.

Joo, en tosiaan taidakaan tähän postaukseen sen enempää kuvia laitella.. Niitä kun olisi vielä kaksi kansiollista, joten.. Ja kyllä, meilläkin vietettiin vappua, joskin todella rauhallisissa merkeissä edellisvuosiin verrattuna.. Oleskeltiin vaan, no okei tuli jotain tehtyäkin mutta vapun tienoilta sit enemmän kuvia luvassa siinä kuuluisassa seuraavassa postauksessa.

Eipähän siinä, katellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi! :)