torstai 20. syyskuuta 2012

Huomenta!

Oon tänään taas ihan hirveen aikasin hereillä, mutta ei enää uni tullut sen jälkeen kun Toni lähti töihin. Tänään onkin kaikkea hauskaa luvassa, täytyy mennä mummun ja papan luo hoitamaan kummityttöä, ja luvassa myös koiratarhojen siivous.

Viimepäivät mä oon vaan neulonut ja lukenut, just kattelin että on kuvailukin jäänyt aika vähäselle: tänään vois siis korjata tilanteen! Viikonloppuna sain taas yhden Frilla -langasta tehdyn röyhelökaulahuivin valmiiksi, ja sitten myös sellaisen penaalin/pienen pussukan.. Mutta sitä en voikkaan paljastaa, mitä nyt oon tekemässä, kun siitä tulee joululahja. Mutta neuloen siis sekin tulossa!

Mä pähkäilin eilen, että mitä kivaa keksisin Ainon kanssa tänään. Muistan kun aina pienenä mä ite rakastin kerätä erivärisiä lehtiä syksyllä, ja sitten tehtiin niistä äidin kanssa "tauluja", niin että laitettiin ne paperille ja kontaktimuovi päälle. Saas nähdä mitä se Aino suostuu tekemään! :)
Yllätyin, kuinka vähän netistä muuten löytyy helppoja leivontaohjeita, joita vois lasten kanssa tehdä. No onneksi löysin meidän kätköistä pari sellasta kirjaa, että vois ehkä jotain leipoakin.

Nyt voisin heittää tähän sekalaisia kuvia, taitaa kyllä tulla aika kissapainotteisia kuvia.

Tää kuva on niin koominen!

Tahvo!
Nuissa kuvissa meidän Tahvo on vielä niiiin pieni. Tahvo tuli meille samasta paikasta kun Tikkekin. Rakastuin Tahvoon, koska se oli iiihan saman näköinen kun Tikke. Aluksi tän herran nimi oli Tikru, mutta se oli liian samanlainen nimi kuin Tiuku, ja Tahvo on muutenkin ihan tosi tahvo, joten nimi sopii kuin nenä päähän

Tikke!
Enpäs olekaan varmaan laittanut tänne kuvaa mun uusista hiuksista, joten tässäpä..

Nyt mä lähden aamupalan syöntiin, ja sitten keräilen kimpsut ja kampsut kasaan, ruokin meidän elukat ja lähen naapuriin!

4 kommenttia:

 1. Ihana kissanpentu :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Nyt Tahvo on jo tooosi iso (ja painava) :D

   Poista
 2. Niin ja tosi hienot hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! Niin ja KIVAA, että mulle edes yksi ihminen kommentoi tänne blogiin! :'D

   Poista

Jätä kommenttisi! :)