tiistai 21. helmikuuta 2012

Pikapäivitys!

Tosiaankin pikapäivitys, yritän keretä väsätä tässä jonkinlaista postausta ennenkö pitää joutua jo linkkiin!

Luvassa on sitten pitkälti niitä kuvia ja juttuja, joita en enää viime postaukseen viittinyt laittaa! :)

(Ensimmäinen) omatekoinen pinaattikeitto!
Tehtiin tuossa pariviikkoa sitten pinaattikeittoa äipän kanssa, ja tein tätä kyllä ihan ensimmäistä kertaa! Ellei sitten olla joskus yläasteen köksätunneilla tehty?.. Ite en erityisesti pinaattikeitosta pidä, mutta kyllähän sitä syö, varsinkin kananmunien kera! Mutta jos tätä monesti päivässä/monena päivänä peräkkäin syö, niin kyllä siihen minun mielestä jo alkaa kyllästymään!

Samoihin aikoihin kokeilin tehdä toffeepiiloja, eli sellasia pikkuleipiä mihin tulee sitten vähän itsetehtyä toffeeta keskelle! Ulkonäkö niillä oli mitä oli, mutta toiset ainakin kehuivat makua!
Ai miksi ulkonäkö oli mitä oli? Epäilen vahvasti, että vika oli leivinjauheessa, joka on kyllä ihan voimassa olevaa, ja 'parasta ennen' -päiväykseen on monta vuotta aikaa!
Muuta syytä en juurikaan löydä, koska aivan varmasti mittasin jokaista ainesta oikean määrän, ja maku oli normaali, mutta pikkuleivät ei vaan kohonneet..

Omatekoista pizzaa! Nam.

Kermainen ananaspiirakka!
Yhtenä perjantaina kokkailtiin Tonin kanssa pizzaa, ja siinä samalla mä väsäsin tommosen kermaisen ananaspiirakan, joka oli kyllä aivan ihanaa! Ei sillä, etteikö pizzat ois ollut.. ;)
Äitin oli sit kiva tulla iltavuorosta kotiin, kun oli kerrankin ruoka ja vielä jälkkärikin valmiina. :)

Niin, tuo piirakka siis pitää sisällään mm. ananasmurskaa ja ranskankermaa.

Mulla ois esiteltävänä myös jotain Jyväskylästä osteltuja juttuja. Tässäpä ois niistä ainakin ne ystävänpäivä-aiheiset:

Nää magneetit oli mun mielestä niin söpöt!
Tollaset ihanat pehmomagneetit ostin, ja tiesin jo ostaessa mihin ne laitan! Toinen meni äitin ystävänpäivälahjaan mukaan ja toinen Tonin ystävänpäivälahjaan mukaan!


Ja tietysti läjä ystävänpäiväkortteja! Tekstit ei varmasti näy, mutta kai ne kuvatkin puhuu puolestaan.. No ehkä arvaattekin, että Tonille meni tuo missä nuo pieni poika ja tyttö haukkaa tuota omenaa! Ja sitten muutama muukin näistä meni ihan oikeaan tarkoitukseensa, mutta osan jätin tarkoituksella itselleni, sillä voipa olla että ne löytää paikkansa sisustuksesta! ;)

Mulla ois vieläkin vaikka ja mitä kerrottavaa.. Etenkin eräästä mun harrastuksesta, joka on taas 'puhjennut kukkaansa'! Voin jo tässä vaiheessa kiittää Karoa, joka on lisännyt mut fb:ssä miljoonaan eri ryhmään, joka on vain positiivinen asia! :) Okei, ehkä sitten negatiivinen kun olen tuhlannut viimeisetkin rahani! Mutta tästäkin aiheesta lisää sit seuraavassa postauksessa!

Nyt mä riennän linkkiin ja kouluun!

Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi! :)