sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Lätkäpätemistä!

Niinpä siinä sitten kävi, että Venäjä vei finaalipaikan Leijonilta kotikisoissa. Kyllähän se harmittaa ihan ketusti (ja eilen se vasta harmittikin!!), mutta aina jompi kumpi on parempi!

Tuo alla oleva kuva kertoo just niin Komarovista, mahtava pelaaja kun osaa niin monilla kielillä näpäyttää vastustajaa! Varsinkin tää venäjähän sillä on hallussa! Ja osaapa se myös sen mahtavan taidon; ärsyttää vastustajaa niin, että vastustaja hermostuksissaan tienaa itselleen jäähyn! Se on sitä oikeeta meininkiä.

Kuva lainattu täältä.
Kuitenkin mun on taas kerran moitittava niitä päätuomareita.. En mä tiedä, mut aina ne saa mun hermot niiiin kireelle että oksat pois! Huoh, miksi oi miksi suomalainen sai heti jäähyn, kun Malkin kaatui omia aikojaan.. Ja vastaavasti venäläinen veti yhden leijonista nurin, niin ei tuomarit ollu huomaavinaankaan.. Noh, antaapa olla!

Onhan leijonat kuitenkin pelannut mahtavia pelejä ennen eilistä semifinaalia! Voi sitä fiilistä, kun pudottivat USA:n puolivälierissä!


Kuva Googlesta.

Mikko Koivu on kyllä hoitanut kapteenin työtään todella esimerkillisesti ja pelannut muutenkin hyvin! Kyllä on ilo katella.

Tänä iltana jännätäänkin sitten pronssiottelua, toivotaan että siellä sitten Tshekki kaatuu ja että Leijonilla on parempi pelipäivä kuin eilen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi! :)