keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Syypää sun hymyyn!

Nää biisit jää niin pahasti töissä soimaan päähän! Tän lisäks mm. Balada, Kran Turismo, Dance Again, Whistle, Call Me Maybe, Wide Awake..

Mutta okei, asiaan. Mulla on niin paljon satunnaisia kuvia julkasematta heti kesäkuun puolivälistä asti ettää.. Ajattelin nyt kuitenkin karsia niitä rankasti.

Synttärisankkarit!
Tällainen sää hemmotteli meitä juhannuksena mökillä!
Tosiaan en ole tänne edes juhannuskuvia näköjään laitellut, hups! No mutta eipä sillä, en mä taida tänne julkastakaan mitään 'ihmiskuvia' vaan taidan pysytellä näissä juhannuksen maisemakuvissa.

Meidän ihana mökki!
Joku hullu oli käynyt mökillä tekemässä tihutöitä.. Oli ammuttu pienoiskiväärillä ovesta läpi, ja luoti oli melkein särkenyt vastakkaisen seinän ikkunan, onneksi ei aivan! Ja muuta pientä oli varastettu. Älytöntä touhua, eikö? Nyt viikonloppuna käytiin tarkistamassa taas välillä tilannetta, niin tällä kertaa oli käännetty tienhaarassa kyltti ylösalaisin (mökin nimi+numero). Jo on ollut jollain hauskaa, ensin ruuvata ruuvit auki ja kääntää kyltti ja ruuvata taas ruuvit kiinni.

Pena tykkää kun sitä kupsutetaan :)
Täällä oli kesäkuun lopussa jokakesäiset Wilmamarkkinat. Sieltä löytyi yksi ihana korvis, ja sitten mekko. Tutulta sainkin ilmaseksi neulomista varten puikkojen päihin sellaiset puiset "tötteröt", ettei silmukat tipu. Ne on hänen itse maalaamat, ja sitten häneltä ostin vanhemmalle kummitytölleni pienenpienen puisen korin, tämä myös tuttavan itse maalaama. Kori oli kyllä supersuloinen, siitä ei kyllä taida olla kuvaa!

Tässäpä tämä mekko.
Tykkään tuosta mekosta kamalasti, vielä kun ois juhlia missä sitä sais pitää ihan kunnolla! Oon nimittäin aika huono pitämään mekkoa ihan noin vain arkena.

Ihan pian tulossa toinen postaus, juttua vklp:sta ja tän viikon alusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi! :)