sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Töitä ja haaveilua.

Anteeksi taas tämä kamala blogihiljaisuus! Omaa laiskuuttanihan en ole jaksanut kirjotella, mutta tuntuu ettei töitten jälkeen jaksa vaan istua koneella, ja iltavuoroviikkoina taas ei jaksa tuhlata aamua istumalla koneella!

Oon tosiaan eräässä teollisuusyrityksessä töissä, lähettämössä lähettämötyöntekijänä, periaatteessa eräänlaista varastohommaa. Olin viime kesänä samassa paikassa, mutta pakkaamon puolella. Tykkään kyllä tosi kovasti tosta lähettämöhommasta missä nyt oon, se on niiiiin paljon mukavampaa kun tylsä pakkaustyö! Eli tuolla lähettämössä kävellään koko päivä, eli ollaan koko päivä jalkojen päällä. Vähänhän se on aluksi ottanut jalkoihin, mutta eiköhän siihen totu. Ja lisäksi: ei tarvitse miettiä tarviisko lähteä salille, kun 'juokset' koko päivän ja nostelet + 20 kg laatikoita! Tykkään kyllä kovasti, ja työporukka on tosi mukava!

Teen taas tätä postausta äitin koneella, joten kaikki kuvathan on tietysti mun omalla, äsh. Mutta onneksi sentään huonommalta kameralta siirsin eilen tähänkin joitain kuvia!

Iltavuoroviikolla piti herkutella ennen töihin lähtöä!
Tiikerijäätelöä, suklaakastiketta ja mansikoita!
Eilen käytiin Pihtiputaalta hakemassa vähän täydennystä meidän 'antiikkikotiin'. Meidän kotiin on kertyny jo jonkin verran kaikkea antiikkia, huonekaluja suurimmaksi osaksi: mm. sohvakalusto, pöytiä, tuoleja.. yms pientä. Äiti on meillä se, joka rakastaa kaikkea vanhaa. Ja ompa hän taitavilla käsillään entisöinytkin vanhoja huonekaluja, esimerkkinä yhden meidän olkkarin pöydistä. Ja on tuo antiikkikärpänen tainnut päästä puraisemaan muakin.. Meitä oottaa yläkerrassa yksi vanha peilipöytä, se ajateltiin entisöidä!
Mutta tässäpä se uusi ihanuus.

Tällainen liinavaate senkki. Kylläpä tuli mahtavia kuvia tolla huonommalla kameralla,
ei oikein pääse oikeuksiinsa tämä senkki. Kuitenkin siinä on siis koristelut yläreunassa,
noissa ovienkulmissa ym.. Todella siisti.
Äiti lisäsi mut facebookissa sellaiseen ryhmään kun Maalaisromanttinen koti. Voi että siellä on tullut ihailtua kaikenlaista. Eilisellä putaanreissulla käytiin tietysti Kultakeramiikassa, ja sieltä tarttui mukaan seuraavaa..

Muovinen Muumi-kaadin, Kultakeramiikka 11,95 €.
Kultakeramiikassa oli muutama aivan ihana astiasto, mutta turha mun on niitä ostella, kun meillä kotona on astioita yllinkyllin. Noh, ehkä sitten kun meillä on Tonin kanssa oma koti. Huvittavaa, että meillä on valmiina vaikka ja mitä omaan kotiin, mutta se talo puuttuu.. Toisaalta harmittaa, mut toisaalta ei mulla mikään kiire ookkaan muuttaa.. Ois vaan niin kiva ostella kaikkea mistä ite tykkää. Aion kyllä nuo astiastot hommata, joten Toni sais luvan löytää meille pian sopivan talon, hah! Niinhän me vitsailtiin, että kun kaikki tarvittava jo on, niin enää vaan talo pystyyn seinä kerrallaan.. Satu -astiastoa pääset kattelemaan tästä ja Kartano -astiastoa tästä. Vielä en tiedä kumpaanko kallistun, molemmat tosi kauniita! Mutta nyt jos pitäis ostaa, niin.. varmaankin tuo kartano. Mutta joo, nämä jäävät haaveisiin toistaiseksi.

Putaan tavaratalossa käytiin myös pikakierros, ja löytyhän sieltä jotain. Meillä on yleensä patsaat vain ja ainoastaan enkeleitä, mutta tämä sulautuu kyllä mainiosti niiden joukkoon.

Keiju-patsas, Putaan tavaratalo 4 €.
Olipa tuossa kameralla myös kuvia mun hiuksista, silloin kun kävin taas parturissa päivää ennen valmistujaisia. Voi kun osaisi muuten laittaa aina itsekin hiukset yhtä siistin näköiseksi, kun ne parturissa ne laittaa. Mutta tässäpä sitten loppuhuipennukseksi kuva silloisista upouusista hiuksista.

MIKSI tää blogger tekee näistä kuvista ihan hirveitä!
Tämäkin laatu ihan outo ja jotenkin muutenkin ihan erilainen kun tuo alkup. kuva!
Ensi viikolla yritän ottaa itteäni niskasta kiinni ja kirjotella tänne ennen iltavuoroon lähtöä. Omalla koneella varmaan ois kuvia mistä sais paljon tarinoita tänne.

Nyt lähen kauppaan ja sitten vois leipoa taas vaihteeksi, siinä ukkosmyrskyä odotellessa!


2 kommenttia:

  1. Ai:D kitos:). Pitääpäs syksyllä tulla seuraileen miten Rokilla on mettässä mennyt ;)

    VastaaPoista
  2. Upea kaappi!!! Kyselit,että mistä niitä "Vaahteramäen Eemeli" mukeja löytyy,ostin Halpa-Hallista ja hinta oli noin 10e

    VastaaPoista

Jätä kommenttisi! :)