lauantai 20. lokakuuta 2012

Ostoksia ja kuulumisia

Johan on taas vierähtänyt aikaa viime kirjoittelusta. Mulle ei oo tapahtunut mitään ihmeellistä, joten ei oo ollut mitään erikoista kirjoittelun aihetta. Viime viikonloppuna oltiin Tonin kanssa pitkästä aikaa yhessä metällä, ja tokihan Jeppe oli kans mukana. Saaliiksi saatiin (lue Toni ja Jeppe sai) yksi pyy ja teeri.


Tällä viikolla mun ei oo tarvinnut olla ihan yksin, sillä äitillä oli tämä viikko lomaa. Maanantaina käytiin laittamassa mökki talviteloille. Remun haudallakin ollaan käyty pari kertaa ja ostinkin sinne telineen ja lyhdyn, johon mahtuu hyvin ne 2vrk palavat kynttilät.


Tiistaina Lotta, Konsta ja Aino tuli meille yökylään. Riitti menoa ja melskettä! Keskiviikko-aamuna hypättiin äitin kanssa mummun ja papan kyytiin Nivalaan, tarkotuksena oli mennä käymään Savenmaalla. No, suunnattiinkin eka Ylivieskaan Kärkkäiselle ja Erätukkuun. Tullessa käytiin sitten Nivalassa parissa kaupassa. Mukaan tarttui mm. seuraavaa...

Pikkumyy -pussukka.
Talvimetsä.

Tämmöne kyltti.
Nii ja oonhan mä kerennyt muutakin hankkimaan.. Ja posti on kans tuonu muutamia mukavia juttuja tullessaan!

Torstaina oltiin kummitädin apuna ajamassa puita liiteriin, siinä meni kyllä mukavasti ja huomaamatta semmonen 7 tuntia pihalla touhutessa, ajettiin 7 peräkärrykuormallista.
Siitä kiitokseks tämä:


Tämä oli täynnä niiiiiiin ihania Julia -karkkeja. Nam nam. Mulla alkaa muuten olemaan pikku kokoelma näitä Myy -purkkeja, mutta ei haittaa olleskaan, Myy on ihan huippu ja oon itekin ihan samanlainen luonteeltani. Hah.

Oriflamen myymisen lisäks ajattelin kokeilla myös tätä Avonin hommaa. Onhan nää ihan erilaiset hommat, ja voi ollakin että jossain vaiheessa jompikumpi näistä jää pois. Mutta aika näyttää..

Roki on tällä hetkellä metsässä lempipuuhissaan, ja mua niin harmittaa että en tänään joutanut mukaan, kun kelikin on nyt noin mahtava ulkoiluun. Mutta tänään luvassa vielä kirppispöydän tyhjennys ja semmottii..

Mukavaa viikonloppua!

♥: Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi! :)