perjantai 23. marraskuuta 2012

Kuulumisia ja hölmöjä kisuja

Mä en oo puuhaillu viime aikoina oikein mitään erikoista, mutta silti vähän vaikka mitä! Niin joo, tuo kyselykin päätty tässä muutama päivä sitten, ja arvatenkin eniten ääniä sai tuo mun ja Tonin tarina. Noo eipä siinä, se on luvassa sitten kun saan omaan koneeseeni hankittua uuden viirustorjunnan, ja saan sieltä tarvittavat kuvat jne.

Tiistaina kävästiin kaverin kanssa salilla, ja vetästiin kyllä niiiin tehokas kahvakuulatreeni että oksat pois. En olis etukäteen uskonut, että se oli noinkin tehokas. Tuli ainakin paikat kipeiks, mikä on vaan hyvä merkki!

Tänään meidän oli tarkotus mennä kans salille, mutta se jää nyt multa väliin: oon pari yötä pyörinyt ja peppuroinut tukkoisen nenän ja ihmeolon kanssa (varmaan jotain lievää hengenahdistusta). Eilen kärsin koko päivän pää- ja poskiontelokivusta ja katoavasta äänestä. Mutta jos jotain sais toivoa, niin sitä että flunssa pysyis nyt loitolla, vaikka johan tässä on oltu ihmeen pitkä aika terveenä! Ja oi kyllä, on niiiin viisasta nukkua kisun kanssa samassa sängyssä allergikkona!

Tahvo♥. Laatu kertoo siitä, että tää on kuvattu mun superhyperkännykällä.
Lauantaina olin kattomassa Petri Nygårdia. Mä olin sillon viikolla miettinyt, etten mee sinne, kun ei tullut hommattua ennakkolippuakaan. Noo, sit perjantai-iltana ruvettiin kaverin kanssa miettimään, että eiköhän lähetä! No lähettiinhän me sit lauantaina, ja mentiin just sopivaan aikaankin, päästiin sisälle ilman jonoa, eikä lippukaan ollut kun 2€ ennakkolippua kalliimpi. Ja koko lipun hintakaan ei ollut paha siihen nähden kuin hyvä oli keikka! Nähtiin siinä samalla muitakin kavereita, ja oli kyllä mukava nähdä taas pitkästä aikaa Merjaa ja Hannaa! Ihan mahtava meininki ja kauheesti porukkaa. Vaikka oltiinkin aika edessä, niin enhän mä kääpiö sieltä mitään olis nähnyt, mutta onneksi sinne oli laitettu muutama pöytä, niin hypättiin sitten kaverin kanssa sinne. Eikä kaduta YHTÄÄN että tuli lähdettyä!

Petriiii.
Tikke ois nähtävästi halunnu mukaan mehtään!
Keskiviikkona mulla oli tosi mukava päivä, verrattuna siihen että yleensä kökötän täällä kotona yksin aamupäivät. Aamulla lähettiin tädin luo, ja sieltä sitten koiran kanssa mehtään. Siinä sitten istuskeltiin rauhassa nuotiolla, ja puolenpäivän maissa rupes se odotettu hirvenhaukku kuulumaan. Käytiin sitten siinä välillä kaupassa ja laittamassa haudalle kanervat, katajat ym. Sitten takasin mehtään, ja nähtiinpä hirvikin. Ja taas istuttiin nuotiolla, kunnes oli aika lähteä kotiin syöttämään omat koirat ja kisut. Nämä on niitä päiviä mistä minä tykkään!

Sitten tänäaamuna mä oon paistanut liki 10 pellillistä pipareita. Maku ei kyllä ollut ihan sitä mitä odotin, mutta parempi onni ensikerralla. Saas nähdä mitä sitä viikonlopuksi keksii.

Niin ja ihan kameralla otettuja kuvia ei edelleenkään ole, sillä en viitti edes siirtää niitä tähän äitin koneelle, joka on nopeudeltaan mitä on. Jospa kohta pääsis taas käyttämään tota omaa konetta!


Ihanaa viikonloppua!
♥: Emma

4 kommenttia:

 1. Vitsi oon kade. Petriki ollu lukemattomia kertoja Lohjalla, mutta en oo saanu aikaseks lähtee kattoo :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähe ihmeessä jos/kun se tulee seuraavan kerran sinne! Tällä keikalla ainakin oli mahtava fiilis, kaikki laulo ja tanssi mukana. :)
   Olis muakin varmaan ärsyttäny suunnattomasti jos en olis mennyt.

   Poista
 2. Aivan supersöpö toi Tahvo! Joku päivä mäkin otan vielä mustan kisulin.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! Mua siinä viehätti se, että ne on Tiken kanssa ihan samannäköisiä :D tosin se on välillä vaan huono homma, kun ne alkaa tappelemaan ja yrität mennä väliin ottamaan Tahvoa pois (se on yleensä se joka hakkaa Tiken -.- ), niin ei meinaa erottaa kumpi on kumpi. :)

   Poista

Jätä kommenttisi! :)