lauantai 16. maaliskuuta 2013

Keväistä sisustukseen

Tänään vietiinkin taas kirpparille kampetta, toivottavasti edes jotain menisi! Saas nähdä, meneekö ne tuolla uudella kirpparilla. Nooh, toivotaan parasta, nimittäin tiedossa ois paljonkin käyttöä "ylimääräiselle" rahalle, vaikka mä kyllä luulen ettei rahaa ois ikinä liikaa.

Käytiin myös kaupoilla, ja tiimariin mentiinkin kattelemaan kaikkia pääsiäisjuttuja, mutta mukaan tarttuikin jotain muuta..

Taustalla söpösti meidän Tahvo-vauvelin leluja :D
Halusin meille yläkertaan jotain keväistä, ja nyt meidän huonetta, sekä yläkerran aulaa (kiitos äitille toisesta matosta!) koristaa tällaiset värikkäät matot. Just täydelliset! Mulla on joku vimma limen vihreään sisustuksessa, ja mun mielestä noi pinkin erisävyt näyttää hyvälle tuossa myös. Pinkin eri sävyjä meidän huoneesta löytyikin jo vähän ennestään.
Lisäksi ostin vielä kaksi tuollaista seeprakuvioista koristetyynynpäällistä, koska niissä oli sopivasti limenvihreän ja pinkin väriset pienet reunat.

(Taustalla näkyvä "bambityynynpäällinen", H&M)

En taida tähän postaukseen sotkea muita kuvia, ettei tuu kamalaa sillisalaattia. Voisin palailla ensi viikon aikana ihan kuulumisten kera, kun nyt sain vihdoin kamerasta kuvat koneelle, niin on sit jotain kuviakin, ettei tarvii pelkkää tekstiä julkaista.

Huomenna lähdenkin SM-pilkkiin, saas nähdä miten käy. Ja sitten suuntaankin serkkupojan synttäreille, kaikkea mukavaa siis tiedossa huomiselle.♥: Emma

4 kommenttia:

 1. noi tyynynpäälliset on ihanat! tahtoootahtoo :D

  VastaaPoista
 2. Joo mä tykästyin kans. Ei muutakun tiimariin ostoksille :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Eikö :) enää puuttuisi se, että ilma muuttuis keväisemmäksi. :D
   Ei tällä hetkellä ihan hirveesti sille näytä.

   Poista

Jätä kommenttisi! :)