keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Nuhanenä kirjoittelee

Tosiaankin, iloitsin vissiin taas vähän liian aikasin, että muhun ei iskenytkään se flunssa. No, iskihän se. Siksipä mulla onkin tässä aikaa kirjoitella, vaikka kauan ei kyllä pysty koneella olemaan!


Oon kuvaillut aika paljon viimeaikoina kännykällä, tuntuu että aina silloin kun pitäisi olla kamera mukana, niin se on unohtunut kotiin. Ja totuus onkin, että mulla ei oo pariin viikkoon ollut kamera missään mukana.

Tassut :)
Tuossapa surkea web-kameralla otettu kuva tassuista, jotka on ja pysyy! Tässä kuvassa ovat kyllä täysin parantumattomat vielä, kuten punotuksesta huomaa. Kävin Jyväskylässä Body CTRL:ssa ottamassa nuo lomaviikollani, ja tyytyväinen olen kyllä, ei ainakaan vielä oo kaduttanut!Yks viikonloppu kävin kävelyllä "keskellä mehtää" kiertämässä yhden lenkin, minne iskä oli ajanut moottorikelkalla jäljet.. Itseasiassa kävin kyllä kahdestikin peräkkäin tuolla, toisella kerralla nappasin iskän koiran Ricon ja sitten yhden kaverin mukaan. Silloin mulla oli sentään kamera matkassa!Palailen varmaan seuraavan kerran sitten, kun mulla on jotain järkevää kerrottavaa ja uusia kuvia, kunhan selätän tän hemmetin flunssan eka (toivottavasti pian)!

Hauskaa loppuviikkoa lukijoille!

Tahvo on jotenkin pelottava tässä kuvassa! :D

♥: Emma

6 kommenttia:

 1. Toi Tahvo saa mut joka kerta hymyilemään, kun laitat siitä kuvan, se on vaan jotenkin niin veikeän näkönen aina! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiva kuulla :D :). Tahvo on kyllä niin hauska pallopää! Mulla ois siitä varmaan sata hauskaa tarinaa kerrottavana, se on kyllä niin nimensä veroinen kissa! :)

   Poista
 2. Voih,hetken aikaa katsoin että kuvassa on Piku ja tuli ihan tippalinssiin kun tajusin että eihän se nyt se voi olla... ;( Mutta kivoja kuvia! :) -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö, mulla tuli kans tänään yhtäkkiä Piku mieleen! Kun aina halusin taluttaa sitä, kun käytiin Kuhnamon rannassa lenkillä :). Ricossa on kyllä huomattavan paljon samaa näköä <3

   Poista
 3. Millä alalla oot töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa työssä en ole, mutta työkkärin työkokeilussa. Ja ihan omaa ammattiani vastaavalla alalla olen, eli toimistohommissa :)

   Poista

Jätä kommenttisi! :)