lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kesäkuulumisia

Kaikesta päätellen mun kannattais latailla tuota kameran akkua vähän useammin, niin siinä olisi oikeasti virtaa silloin, kun olisi jotain kuvattavaa!Nuo kuvat onkin jo alkukesältä otettuja, ja löytyy instagramistakin molemmat.

No mitäs mulle oikeen kuuluukaan? Töitä. Siinä suurin syy myös siihen, miksi en ole kesän aikana kirjoitellutkaan! Töiden jälkeen tulee vilkaistua kännykällä facebook ja instagram, ja siinäpä se sitten onkin, kun ilta menee sitten muissa touhuissa. Näin viikonloppusin kerkeää käydä koneella, JOS kerkeää. Esim. nyt sain napattua tälle blogille hieman aikaa, kun olen täällä ihan omassa rauhassani.

Juhannuksesta tuntuu olevan jo ikuisuus, mutta silloin oltiin perinteisesti mökillä ja sitten illalla mentiin Myllytuvalle ja yöllä jatkettiin baariin.

Viime viikonloppuna oltiin jälleen Myllytuvalla, kun oli Traktorijazzit. Oli ihan huisin hauskaa, ja kun oli paljon tuttujakin liikkeellä! Tällä kertaa ei kuitenkaan jatkettu baariin, vaan lähdettiin sieltä suoraan kiltisti nukkumaan.


Viime viikonloppuna päätin, että pitää lähteä hakemaan mustikoita sen verran, että saan piirakan tehtyä. Oltiin kuitenkin äipän kanssa ahkeria, ja kerättiin muutamia litroja jo pakkaseenkin. Ja itse mustikkapiirakkahan jäi taas kerran kuvaamatta, kun se hupeni niin äkkiä, hups.

Aamupalaa töissä, ja kyllä taas jaksoi!
Muutama viikko takaperin käytiin puolestaan lakassa. Mun oli aivan pakottava tarve päästä työpäivän jälkeen vielä lakkasuolle, ja hyppäsin sitten papan ja äitin mukaan. Kerättiin semmonen reilu 7kg kahdessa tunnissa. Nam, nam ja nam. Voisin syödä nuita vaikka loputtomiin ikinä kyllästymättä. Mutta kyllä oli illalla jalatkin hieman hellät, 12 tuntia kävelyä työpäivä mukaan lukien. Huh. Kyllä seuraavana yönä uni maittoi.Eilen töiden jälkeen rojahdin sohvalle lehden, kirjan ja suklaan kanssa. Hyvä tapa aloittaa viikonloppu.

Sitten illalla touhuilinkin pienempien serkkujen kanssa. Kummityöttö puhuu näköjään jo 4 vuoden iässä englantia, hyvin sujuvasti hoki koko illan sanoja, jotka jäivät mieleen, kun puhuin hänen isosiskonsa kanssa englantia. "Good morning", "Thank you", oli ainakin pienemmällä ahkerassa käytössä. Aika kohteliasta, eikö?


Palsankylä 2012.
Kuka arvaa jo, mistä on kyse? Oi kyllä, mullekin on sentään jotain riemua myös kesällä seuraavia jääkiekon MM-kisoja odotellessa, nimittäin "Nesterallit"! Oon ollut tuolla mooooonena vuonna peräkkäin. Tais olla yksi vuosi välissä, että en mennyt, mutta sitä ennen myös olen ollut niin monena, kuin muistan.

Tänä vuonna olisi taas tarkoitus mennä näillä näkymin, ainakin kovasti toivon, että pääsen lähtemään. Pitääkin lähteä katsomaan, joko kauppoihin ois tullut se lehti, niin vois ruveta suunnittelemaan, minne EK:lle sitä suuntaisi! Elokuu sais siis mun puolesta jo alkaa.

♥: Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi! :)