keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Sisäinen Jouluhullu heräsi

Niinpä. Valitettavasti. Ihan liian aikaisin, vielä on kuitenkin 2kk Jouluun.

Mä oon miettinyt jo pääni puhki tän vuoden joululahjoja, ja saanut jo jotain ylöskin. Mutta todellisuudessa aika vähän kuitenkin. Varmasti huomaan vielä viikko ennen Joulua, että lahja on ostamatta tälle, tolle ja sille. Ja sitten onkin jo kiire.

Glögit on tullut jo kauppoihin, mutta onneksi oma suosikkiani ei vielä ole sinne ilmestynyt. Ihan kyllä joka kerta pitää tarkistaa, josko sitä olisi jo! Niinköhän siihen kerkeisi kyllästyä ennen Joulua.
^ Eilen kerkesin kirjoittaa tätä tekstiä tuohon asti, ja kappas: nyt jatkaessani mulla on tässä mukillinen kuumaa glögiä vieressä. Oli aivan pakko, hirvenmetästyspäivän jälkeen tuo glögipurkki näytti vaan liian hyvältä kaupan hyllyllä!


Näitä piti myös ostaa yksi päivä! Vaniljakastiketta ja piparkakkurahkaa. Tuo rahka oli ihan mielettömän hyvää myös sellaisenaan, mutta sekoitin sen kuitenkin vaahdotettuun vaniljakastikkeeseen. Siitä herkusta tuli kyllä enemmän kuin imelää, lähti se makeannälkä.


Lidl:n hyllystä bongasin tällaisen suklaan ja heitin heti ostoskoriin. Ensimmäisen palan kun maistoin, melkein jo petyin. Mutta sitten toinen pala maistui jo paaljon paremmalta, ja lopun voitte vaan arvata.

Joo, oon mä tehnyt muutakin kuin fiilistellyt Joulua! Mutta siitä lisää sitten seuraavassa postauksessa, ettei ihan mun jokainen postaus olisi sekametelisoppa!

Täällä on muuten aika inhottava sää tällä hetkellä, vettä sataa ja lumet sulaa uhkaavaa vauhtia. Lisäksi lämpöasteita on melkein 4. Ääh.

2 kommenttia:

  1. Oi mäkin oon aatellut maistaa tota piparirahkaa, mutta yritys on kova malttaa sinne joulukuuhun asti, saa nähdä miten käy.. :D jouluttaa jo niin kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli yritys kova malttaa olla ostamatta glögiä ennen marraskuuta! Toisin kävi, kun hieman joulutti. :D

      Poista

Jätä kommenttisi! :)