lauantai 10. maaliskuuta 2012

Leipomuksia ja ihana keli!

Ensinäkin tähän alkuun niitä viime postauksessa lupaamiani kuvia!

  
Tällä kertaa ihan perussalaattia.

Itsetehtyä perunarieskaa, nam!
Tomaattinen makkarakastike.
Raikas hedelmäjuoma. Tähän tulee myös marjoja,
ja minä käytin mustikoita, joten väri tulee niistä.
Meen edelleen sillä samalla periaatteella, että en tänne nuita reseptejä lisäile, kun nää nyt vielä on ihan perusjuttuja. Mutta pyydettäessä toki laitan sitten reseptejä vaikka seuraavaan postaukseen! :)

Kurrepojat syömässä.
Pöh, tylsää kun meidän lintulaudalla käy orava niin harvoin, kun taas mummulla ja papalla niitä on lähes joka päivä kolmekin samaan aikaan syömässä.. En tiedä huonontaako tämä blogger tuon kuvan laatua vielä entisestään, ikkunan läpi kun on otettu.

Oltiin viime viikonloppuna mäenlaskussa ja makkaranpaistossa enon, lasten (mun serkut), papan ja mummun kanssa. Tässäpä ois muutama kuva sieltä (jos joku asianomaisista ei halua esiintyä netissä, niin ilmottaa vaan, voin sitten poistaa kuvat).

Konsta, Pappa ja Aino!


Kummityttöni Aino :)
Koko poppoo. Oli muuten "hieman" liukasta tuolla!

Miten tätä keliä vois ees kuvailla. Aivan IHANA ilma, mää tykkään!
Viime viikonloppuna tuli myös käytyä ensimmäisen kerran tänä talvena pilkillä. On se kyllä rentouttavaa touhua, aurinkokin oikeen lämmitti kun istuttiin siellä jäällä parin tunnin verran Tonin kanssa ♥. Huomenna ois kanssa tarkotus mennä pilkille, tähän tietoon ainakin.

Pieni Toulat.
Nyt kun kerran siirsin kännykästäkin kuvia, niin on aivan pakko laittaa tähän loppuun kuva helmikuulta Tonista ja Jepestä (ja mun vanhasta lastenkelkasta raikulista)!

Onnellinen parivaljakko :)
Nyt vois lähteä tästä taas vähän neulomaan, eilen sain toisen neulomuksen valmiiksi ja toinen valmistuu tod.näk. tänään! Mutta siitä sitten lisää seuraavassa postauksessa. :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi! :)