perjantai 2. maaliskuuta 2012

Oisko aika kirjotella taas..

Oon tuossa viikon sairastellut, ja nyt vois VIIMEIN olla sen verran voimia, että tännekin jaksais kirjotella. Sen verran taas pisteltiin suoneen, että meinas käydä toinen käsi tosissaan helläksi.. EIKÄ mitään huumeita, vaan tippaa ja labroja. :D

Tänään tuli postin mukana kauan odotettu CD, tässä parhaillaan kuuntelenkin anopin laulua, ihanaa että joillekin on siunattu niin hyvä lauluääni! Itsehän en niihin ihmisiin kuulu :).

Aijemmin viikolla tuli postin mukana pari mekkoa. En ollut kyllä yhtään tyytyväinen, yhdestä niistä oli vetoketju jo valmiiksi rikki, yksi oli hyvä mutta kuitenkin liian juhlava valmistujaisiin, yksi XS-kokoinen oli liian iso (JES!). Niin ja yhtenä päivänä tuli kanssa mieluisa kirje, Melinan blogiarvonnasta palkinto, kiitos vielä! :)

Huomasin että mulla olis tuolla parinviikon takaisia kuvia vielä tänne laittamatta, joten tässäpä niitä tulis..

Tuli kokkailtua TAAS kerran.. :)

Nuotiolla lämmitetty ruisleipä on maailman parasta!
Taisinkin jo viime postauksessa vähän tästä kertoa.. Oltiin yhtenä viikonloppuna äitin, papan ja mummun kanssa eräilemässä, käytiin grillailemassa makkaraa ja siinä samalla kateltiin mm. ketun jälkiä.. :) Sitten ajeltiin Hilmonkosken kautta pois, enpä oo ennen muuten ees nähnyt koko paikkaa.. Siitä koskesta ois voinut saada hienojakin kuvia, mutta mua väsytti jo siinä vaiheessa niin, etten jaksanut alkaa kysymään voitaisko pysähtyä :D.. Ja taisinpa siinä tulomatkalla nukahtaa autoon, niin kuin aina pienenäkin jokaikisellä reissulla! En ymmärrä niitä, jotka ei voi nukkua liikkuvassa ajoneuvossa! :)

Jeri, Remu ja Roki. ♥
 Voi meidän rakkaat ! Tää kuva on ehkä surkein, koska on jäänyt kivasti hanskakin kuvaan :D.
Koirien tarhat on kyllä niiiin mahtavassa kunnossa tähän aikaan vuodesta..


Mulla on niin hinku päästä leipomaan, äiti on tehnyt nyt muutamana päivänä perunarieskoja, ja ne on niiiiin hyviä, nam! Olisin mieluusti tehnyt ne ite, mutta oli kuulemma parempi että mä en käsiäni sinne taikinaan työntäny, olis kohta varmaan kaikki kipeänä.. 

Eilen jaksoin jo tehdä ruokaakin, ja uskalsin jo koskeakin joihinkin ruoka-aineisiin ;) .. Tehtiinpäs sit salaatti, tomaattista makkarakastiketta, ja jälkkäriks raikasta hedelmäjuomaa! Ai niin ja sit niitä rieskoja.. Kuvia niistäkin ehkä sitten joku päivä :)..

Huomiselle on luvattu aivan ihanaa säätä, mun tekis mieli mennä pilkille tai sitten lumikenkäilemään.. Täytyy ny kattoa, mitä sitä keksii, kun tuo mun parempi puolisko taitaa lähteä YLLÄTTÄEN moottorikelkkailemaan, lapsella on uus lelu... Mutta ainakaan sisällä en aijo notkua, toivotaan tosiaan ettei tauti uusi, minä en malta paikallani pysyä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi! :)