tiistai 30. lokakuuta 2012

Kaikkea mukavaa!

Ai että, kyllä iski taas idealla kun yritin keksiä tuota otsikkoa (not).. Niin ja varoitus, tulossa postaus jossa ei ole ollenkaan itse otettuja kuvia.

No mutta, on kyllä oikeasti tapahtunut kaikkea mukavaa. Torstain ja perjantain välisenä yönä tuli nii kivasti lunta, että pääsi oikeen lumihommiin. Tänne tuli sitä oikein reilusti, meidän pihassa oli 30cm lunta. Pappa oli Rokin kanssa metässä perjantaina, niin siellä oli ollut vyötäröön asti.

Mua niin ärsyttää facebookissa nää tyypit, joita niin suunnattomasti ärsytti se, kun "kaikilla" oli perjantaina joku lumipäivitys. ENTÄ SITTEN? Totta, kyllä jokainen varmaan näkee ikkunasta pihalle kattomalla, että on satanut lunta. Siis siellä missä oli satanut, läheskään jokapaikkaanhan ei.

Siispä mä aijon myös jatkossakin kirjottaa tollaisia "itsestäänselvyyksiä" mun seinälle, ihan vaan omaksi iloksi + tietysti niiden sukulaisten iloksi jotka asuu ihan muualla päin Suomea. En tiedä, minkälainen elämä niillä on, joita OIKEASTI noin kauheasti häiritsee, mitä toiset facebookkiin kirjottelee. Mun mielestä on aika helppoa vaikka piilottaa ne päivitykset jos niin ottaa pattiin. Jumaliste. Kiitos ja anteeksi, olen puhunut! :)

Niin ja sit vielä niitä mukavia juttuja. Perjantaina olin yhden ystävän luona viettämässä iltaa. Oli kyllä niin mukava rupatella ja juoruilla pitkästä aikaa, ja näinpä siinä samalla pitkästä aikaa myös toista ystävääni, joka ei asukaan enää täällä. Siinä sitten nautittiin sivistyneesti muutamat ja lähettiin kattomaan Haloo Helsinkiä! Aivan mahtavan keikan veti kyllä, ainakin siihen asti mitä mä kerkesin seurata. Harmittaa, kun piti lähteä sit kesken, mutta ei ollut muita vaihtoehtoja.

Sitten vieläkin yks mukava juttu: sain vihdoin ja viimein myytyä mun auton tossa viikonloppuna! Paitsi yksi miinuspuoli: nyt ei oo kyllä yhtään hauskaa, kun ei oo autoa millä kulkea. Mutta en mä kyllä noilla teillä haluaiskaan ajella, ne on ihan järkyttävässä kunnossa.

Crochet Doily, In Pinks And Blues on Luulla
we♥it
Mitäkö mä oon tehnyt? Kaikkia normaaleita arkiaskareita, ja rupesin pitkästä aikaa virkkaamaan! (Ylläoleva kuva ei liity kyllä millään tavalla siihen mun omaan virkkuutyöhön). Aluksi meinas mennä kyllä hermot, kuten aina virkatessa, mutta sitten kun alko sujumaan ihan normaalisti, niin toi on kyllä niin rentouttavaa! Äiskä löyti yhdestä lehdestä kivan ohjeen, ja pyysi jos mä tekisin kotiin muutaman sellaisen. En vielä paljasta enempää!

Seuraavaksi taidan kokeilla tässä välissä yhtä toista työtä, sitä ei tehdä virkkaamalla. Täytynee lähteä penkomaan äitin lankakoppaa!

Toi mun eka virkkuutyö on kyllä enää vain ihan pikkusen kesken, joten taidan lähteä tekemään sen valmiiksi tässä! (Mummu se aina mulle huomauttaa, että:
"Jokos sä SEN työn oot tehny valmiiks?" 
"En :)" 
"MONTAKO työtä sulla oikein on kesken??"


Mun mielestä on vaan niin kiva aina aloittaa uusi, jos tulee joku oikein mukava ohje silmien eteen! Noo, ehkä mä joskus saan valmiiksi kaikki keskeneräiset!

Hauskaa viikkoa!

Tumblr_mco3u2ijdy1r8c0mso1_500_large
we♥it
♥: Emma
P.S: Mulla on ihan HUIKEE joulufiilis jo nyt, ja eletään vasta lokakuun loppua!

7 kommenttia:

  1. Älä huoli,mulla on ollut HUIKEE joulufiilis jo jostain kesäkuusta asti... ;)
    Melkein kaikki joululahjatkin oon ostanut jo.
    Eikös ne joulukoristeetkin sais jo kohta laittaa? :P
    Joululaulujakin oon kuunnellu jo parin kuukauden ajan... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, laitoit YLLÄTTÄEN vielä paremmaks! ;)
      Mulla on jo jouluvalot huoneessa + ikkunassa, ja sit semmonen valokuusi on myös jo esillä.. Että eiköhän ne loputkin vois heittää jo esille :D ai niin, onhan meillä muutamat tontut ollu ympäri vuoden esillä.. :)

      Voi että mun teki mieli kuunnella kans yks päivä joululauluja kun tuossa leivoin.. Ja nyt mäkin kyllä alan ostelemaan joululahjat, tai en tiedä vieläkö viitsin, mulla on niiin vaikeeta pitää niitä salassa.. :D

      Poista
    2. Oi,sulla on jo jouluvalot,no kyllä miekin sit kehtaan ne laittaa! :D

      Laskiksää itses ja Tonin mukaan nuihin esillä olleisiin tonttuihin... ;D HehHeh,Läppä! :P

      Poista
    3. Joo, oli pakko saada tähtivaloverho eilen ikkunaan, muut jouluvalot onki ollu jo viikon päivät AINAKIN :)..
      Ja khyyllä laskin, EHDOTTOMASTI! ;)

      Poista
    4. No voi hitsi,mieki taidan tänään laitella tänne vähän joulua,ainakin ne jouluvalot jos ei muuta... :D

      Poista
  2. Kovasti odotellaan joulua täälläkin! Niin ja huomenna alkaa jo marraskuu...kyllä se siitä :O)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja marraskuussahan voi jo ruveta pikkuhiljaa laittelemaan joulua! :)

      Poista

Jätä kommenttisi! :)