maanantai 8. lokakuuta 2012

Sataa sataa ropisee!

Niin kuin otsikkokin jo kertoo, täällä on vaan satanut koko viikonlopun! Tylsää, minusta tuo sademäärä jo riittäis.


Lauantaina meillä äipän kanssa vierähtikin kylällä muutama tunti, oli paljon asioita hoidettavana ja käytiin mm. viemässä kirppikselle lisää tavaraa.

Iltapäivästä lähdinkin sitten ajelemaan Kymönkoskelle mummolaan, ja sieltä sitten lähdettiin iskän ja Tonin kanssa hakemaan Pielavedeltä yhtä autoa. Ajoinkin pois tulomatkalla iskän hiluxilla ensimmäistä kertaa, ja ai että mää tykkäsin! Onneks iskä on viikot töissä, niin voin millon vaan hakee tuon auton omaan käyttööni! Hähää.

Tässä se kaulakoru, josta mainitsin!
Ostin tän eräältä kirppikseltä (tämä on itsetehty),
ja tykkään kyllä kovasti!
Lauantaina illalla oli tarkotus kattoa telkkarista tuo Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous, mutta en ihan kerennyt alusta asti näkemään sitä. Oon tuon nähnyt jo silloin kun se tuli ensi-iltoihin, mutta en hirveästi muistanut siitä enää mitään, niin pakkohan se oli sitten kuitenkin kattoa loppuun asti. Nyt on kyllä nähtävä piakkoin nuo loputkin tuosta elokuva-sarjasta!

Sunnuntaina mä en tehnyt oikein mitään mainitsemisen arvoista. Käytiin kaupalla, käytiin kattelemassa hirven jälkiä ens viikonloppua ajatellen, tein päärynäpaistoksen..
Tuon päärynäpaistoksen ohjeen otin alunperin täältä. Tein siihen kuitenkin jonkinverran muutoksia, joten voisinpa oikeastaan tehdä ihan erillisen postauksen, mihin laittelen sen mun version tuosta.

Mulla ei taaskaan oo hirveästi kuvia, mutta nuo syksyn puuhasteluja -kuvat oottaa tuolla julkaisemistaan! Ehkäpä tässä lähi päivinä..

Mukavaa alkanutta viikkoa!
♥: Emma

4 kommenttia:

Jätä kommenttisi! :)